Reacties van Social Media

Kinderfeestje?

Wie wil nu niet graag de Nederlands Kampioen goochelen op zijn kinderfeestje hebben? De kinderen waar Hans Klik al met succes op hun verjaardagsfeestje optrad, lopen nu helemaal op school trots te vertellen dat zij toch echt de Nederlands Kampioen op hun feestje hadden die ook bij Zapplive, De Magische Winkel en zelfs bij het Jeugdjournaal op televisie te zien was! Hans Klik's Magic Kinderworkshop

De Magic Kinderworkshop zoals Hans Klik deze geeft voor basisscholen en kinderfeestjes bestaat uit vier onderdelen die kunnen worden uitgebreid naar uw wensen.

 

Het eerste deel bestaat uit het vertonen van de trucs door Hans Klik zodat de kinderen zich kunnen verbazen! Daarna worden de trucs uitgelegd. Hierdoor kunnen de kinderen alvast enthousiast worden voor het tweede deel waar ze samen met Hans Klik de trucs gaan knutselen. 

 

Na het knutselen krijgen ze in het derde deel uitleg om de truc "in de vingers" te krijgen en zich eigen te maken en krijgen ze les hoe je deze truc presenteert qua, houding, uitstraling, muziek keuze of begeleidend verhaaltje.

 

Het vierde deel van de workshop is er om nog even de puntjes op de i te zetten en daarna kunnen de kinderen hun geleerde truc vertonen in een mini show aan ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's of aan de andere leerlingen en leraren van de school.

Hans Klik's Magische Kindershow

Bij de Magische Kindershow komen allemaal verbazingwekkende magische trucs voorbij! Met een op de leeftijd van de aanwezigen afgestemde leuke presentatie. Wie wil er nu niet kijken of hij of zij ook magische krachten heeft om de goochelaar te assisteren? Of kan hij of zij nog niet eens het toverstokje heel houden?

 

Afhankelijk van de leeftijd van de aanwezigen worden de trucs en presentatie aangepast op de toon en snelheid van spreken.

 

De act is beschikbaar voor kinderfeestjes als stand-alone act van 45 min (of minder) of in twee gedeeltes met een korte pauze ertussen, om de kinderen even te laten bijkomen met een hapje en een drankje.

 

U kunt ook de Magische Kindershow combineren met de Magic Kinderworkshop!


Volg Hans Klik op Social Media

Goochelaar en Illusionist Hans Klik & The Mystique's. Bent u op zoek naar een goochelaar voor uw feest, kinderfeestje, bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest? Dan bent u bij Hans Klik op het juiste adres. Hoeveel kost een goochelaar is vaak de vraag die mensen hebben. Hans Klik geeft u binnen 24 uur na uw offerte aanvraag antwoord.