Video's & Media

Jeugdjournaal uitzending met Goochelaar Hans Klik & Mymique

De deelname van Goochelaar & illusionist Hans Klik & Mymique als jongste deelnemers ooit aan het Nederlands Kampioenschap Goochelen voor volwassenen in Ede tijdens het driedaagse internationale congres, haalde zelfs diezelfde avond, het Jeugdjournaal! Hoewel het item in de uitzending ongeveer 3 minuten duurde, nam het Jeugdjournaal echt de tijd voor Hans Klik & Mymique en duurde het werkelijke interview ruim 3 uur! 


Beste Vrienden Quiz met Goochelaar Hans Klik & Mymique

Voor aflevering 201 van de Beste Vrienden Quiz waren Hans Klik & Mymique uitgenodigd om een gastoptreden te verzorgen ten behoeve van één van de quizvragen. Het viel nog niet mee om een leuke truc te bedenken die maximaal 30 seconden mocht duren en dan ook nog op werelds kleinste podium! (rond 90 cm) Hans Klik & Mymique daar samen op te laten passen inclusief de benodigde goochelattributen was nog een hele puzzel! In de week voor de tv-opname oefenden Hans Klik & Mymique in hun oefenruimte op een zelfgemaakt podium van rond 90 cm en dankzij de goede voorbereidingen stond tijdens de tv-opname alles er in één take op!


Goochelaar Hans Klok interview met Veronica Magazine

In de maand (juli 2013) dat "The New Houdini" show voor zes weken (!) van start gaat in Koninklijk Theater Carré, staat er een uitgebreid interview met Hans Klok "The Fastest Magician Ever" in de Veronica TV-Gids. Van allerlei kanten werd Hans Klik geappt, gemaild en gesmst, dat zijn grote voorbeeld Hans Klok tijdens het interview met Veronica TV Magazine het over hem heeft! (Klik op de afbeelding om een gedeelte van het interview te lezen!)


De Magische Winkel: Street Magic in Utrecht met Hans Klik

Reeds op jonge leeftijd maakte Hans Klik met producent IDTV (o.a. De Rijdende Rechter en Wie is de Mol) de pilot aflevering van het tv-programma: De Magische Winkel, waar inmiddels drie seizoenen van aan de AVROTROS zijn verkocht. In deze video uit de reguliere uitzending, pakt Hans Klik het volgens de voice-over van De Magische Winkel, groots en met lef(!) aan door zo jong al in het centrum van Utrecht aan voorbijgangers hun smartphone te vragen en daarna kapot te slaan! (zie hun gezichtsuitdrukkingen) En ehh...daarna op magische wijze weer heel te toveren hopelijk!?


Interview Goochelaar & Illusionist Hans Klik met weekblad Kidsweek

Een interview door Marlies van het weekblad Kidsweek (voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar) leverde niet alleen een heel leuk interview op in Kidsweek. Maar ook werd, het goochelaar & illusionist Hans Klik kort nadat het blad uitgekomen was, al snel duidelijk dat het inderdaad een landelijke oplage betrof want uit allerlei (uit) hoeken en gaten van Nederland kwamen aanvragen binnen voor optredens!  


Krantenartikel uit Het Parool 2013 met Hans Klik & Mymique

Doordat Hans Klik & Mymique een gastoptreden in Koninklijk Theater Carré zouden verzorgen tijdens, "The New Houdini Tour" werden zij door Hans Klok in zijn "super geheime studio" te IJmuiden, persoonlijk uitgenodigd door hem om de première-avond met allerlei uitgenodigde BN'ers bij te wonen.  Op de foto uit Het Parool de aankomst bij Koninklijk Theater Carré van Hans Klik & Mymique samen met o.a. de moeder van Hans Klok.


Foto van AT5 gespot tijdens première Hans Klok

Tijdens de aankomst van allerlei BN'ers op de première-avond, spotte de fotograaf van de Amsterdamse televisie zender AT5, goochelaar & illusionist Hans Klik & Mymique al op geruime afstand van Koninklijk Theater Carré en maakte er een mooie foto van voor hun rubriek: "Gespot!" (de dresscode voor alle premièregasten was "magisch")  


Volg Hans Klik op Social Media

Goochelaar en Illusionist Hans Klik & The Mystique's. Bent u op zoek naar een goochelaar voor uw feest, kinderfeestje, bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest? Dan bent u bij Hans Klik op het juiste adres. Hoeveel kost een goochelaar is vaak de vraag die mensen hebben. Hans Klik geeft u binnen 24 uur na uw offerte aanvraag antwoord.